dijous, 7 d’abril del 2011

Detinguda una família que ocupava un habitatge de l'INCASOL

Un greu cas de violència immobiliària Una familia jove del barri de Roquetes amb dos nens petits feia dies que ocupava un pis de l'INCASOL. La mesura la van pendre desesperats doncs devien mesos de lloguer d'un pis doncs el Miguel i la Soraya estaven en atur quasi sense rebre ajudes. El propietari havia amenaçat la familia perquè no cobrava. Nou Barris està ple de families que estan sobrevivint abandonades per uns Serveis Socials col·laspas i uns polítics que solament defensen la solvència dels banquers.

L'Administració paga a PROSEGUR per vigilar els seus pisos buits. Ahir el diari sensacionalista "20 minutos" destapava que l'Administració prefereix gastar milers d'euros en vigilància privada dels seus pisos que es incapaç de vendre o llogar perquè l'esclat de la crisi ha deixat a la gent sense possibilitat de fer front a les despeses mínimes de menjar i habitatge.
Els mossos entren en el pis trencant la porta.
 Un dels seguratas que fa la vigilància de pisos de protecció oficial buits a Via Favència va denunciar la família i els mossos es van presentar. El fill petit de 7 anys que tenia febre va agafar un atac de por mentre el seu pare, en Miguel, que estava sol intentava discutir el dret a quedar-se en un habitatge que ocupava feia dies i era detingut amb altres veïns que alertats van intentar defensar i que s'endugues les seves pertinències imprescindibles. Estan detinguts a la comissaria de Les Corts incomunicats el pare i dos veïns del barri.

SOLIDARITAT!!

per defensar el dret a l'habitatge i contra la brutalitat sistèmica.

Aquesta tarda dijous 7 abril han convocat una assemblea al Kasal 3Voltes
c/Argullos 108/Via Julia
19 hores
Demanen al moviment veïnal i a les organitzacions socials de Barcelona solidaritat amb els veïns i aturar definitivament els desnonaments per causa econòmiques i que els milers de pisos buits serveixin pel DRET A L'HABITATGE.